Διαδικτυακή συνάντηση 16/5/2022

Διαδικτυακή συνάντηση 16/5/2022

Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, σήμερα 16/5/2022 η διαδικτυακή συνάντηση των μαθητών του σχολείου μας με προσκεκλημένους τους κ.κ. Ζίγκηρη Σπύρο, Δ/ντή του Δασαρχείου Λίμνης, τον κ.Δημητρέλλo Γεώργιο, Καθηγητή Δασολογίας του Βιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, τον κ. Λυμπεράκη Πέτρο, Έφορο Σπονδυλωτών του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου Κρήτης του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον κ. Γεωργιάδη Νικόλαο Δασολόγο της WWF Ελλάς. Οι προσκεκλημένοι, αφού ενημερώθηκαν εν συντομία για την έρευνα των μαθητών απάντησαν στις ερωτήσεις που υπέβαλλαν οι μαθητές με σκοπό τον σχεδιασμό δράσεων για την ταχύτερη αποκατάσταση του δάσους που καταστράφηκε κατά τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου. Οι μαθητές αντάλλαξαν με τους προσκεκλημένους απόψεις και θέσεις. Σε επόμενη φάση θα αποφασίσουν για την ενεργό τους δράση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους προσκεκλημένους μας για το χρόνο που αφιέρωσαν, τις πολύτιμες πληροφορίες που παρείχαν στους μαθητές μας αλλά και για την θέρμη με την οποία αγκάλιασαν τους μαθητές κάνοντάς τους να αισθανθούν ισότιμα μέλη της κοινωνίας και πάνω από όλα ενεργοί πολίτες.

Ευχαριστούμε επίσης τους μαθητές του 8ου Γυμνάσιου Αχαρνών και τους εκπαιδευτικούς τους κ. Βλαχάκη Ιωάννη και κ. Μποζέττο  Βάντα.

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί

Παπαδοπούλου Παναγιώτα, ΠΕ 04.04 – Βιολόγος

Γιαννάκη Καλομοίρα, ΠΕ 04.01 – Φυσικός