ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ “Προστασία Δασών & Αντιμετώπιση Καταστροφών” της ( Ο.Ε.Δ.Δ.) του 8ου Γυμ. Αχαρνών και του Γυμ/ΛΥΚΕΙΟΥ Αγ. Άννας ΕΎΒΟΙΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ “Προστασία Δασών & Αντιμετώπιση Καταστροφών” της ( Ο.Ε.Δ.Δ.) του 8ου Γυμ. Αχαρνών και του Γυμ/ΛΥΚΕΙΟΥ Αγ. Άννας ΕΎΒΟΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνδυαστική ενημέρωση των περιβαλλοντικών ομάδων του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών και του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις της Αγίας Άννας από τον εκπρόσωπο  της( Ο.Ε.Δ.Δ.) Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών  ,  που παραβρέθηκε με φυσική παρουσία στο χώρο του 8ου Γυμνασίου, ενώ η ομάδα της Αγίας Άννας είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και να συμμετέχει ενεργά μέσω ταυτόχρονης σύνδεσης Webex. Η ενημέρωση αυτή ,με τη μορφή παρουσίασης με τίτλο “Προστασία Δασών & Αντιμετώπιση Καταστροφών”,  έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος  “Στηρίζουμε  Βόρεια Εύβοια¨ του Ι.Ε.Π.  και της δημιουργίας δικτύου ανάμεσα στα δύο σχολεία.

 

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από ειδικό στα θέματα δασοπυρόσβεσης, προστασίας του δάσους από ανθρώπινες δραστηριότητες και τις πλημμύρες  που έπονται των πυρκαγιών τους επόμενους χειμερινούς μήνες.

Επίσης αντάλλαξαν απόψεις αλλά και τις ανησυχίες τους για το πως θα διασώσουν ως ενεργοί πολίτες τον φυσικό πλούτο της χώρας μας.

Να ευχαριστήσουμε τον κο Αλλυσανδράκη  Αλέξανδρο

Μηχανολόγο ΜηχανικόΤ.Ε.

Εθελοντή ΟΕΔΔ

για την  κατατοπιστική του παρουσίαση ,

την κα Παπαδοπούλου Παναγιώτα εκπαιδευτικό Πε4 του ΓΥΜ/ΛΥΚ. Αγίας Άννας Εύβοιας  και τους μαθητές των δύο σχολείων που συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα.

 

Από την πλευρά του 8ου ΓΥΜΝ/Αχαρνών οι εκπαιδευτικοί , κα Μποζέττο Βάντα Πε07 ,κος Βλαχάκης Γιάννης Πε04 που συντονίζουν την ομάδα του σχολείου ,στέλνουν  θερμά ευχαριστήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420